torsdag 8 september 2011

Igår blev äntligen väggarna i köket färdig-tapetserade. Har hållt på med dessa väggar sedan i söndags. Men nu så.. Dock kanske inte riktigt klart... då jag ska hitta den där speciella tapeten som ska få vara den där lilla detaljen. Men nu är det iallafall VITT och FINT, det var vitt innan med, men inte alls bra gjort.. så det fick göras om.
Golvet i köket bytte vi i lördags med. så nu är det nya golv i hall och kök. Super fint blev det.
Iallafall tycker JAG det.. :)
Nu ska bara lite lister upp i köket.. sedan är matdelen klar.. :)

Och ÄNTLIGEN så åkte badkar och tvättmaskin ur badrummet igår med. SÅÅÅ SKÖNT!!
Kan ju dock inte duscha eller bada idag.. men det ska sättas upp en dusch idag, så förhoppningsvis så kommer det gå imorgon iallafall!!
Det ska inahandlas nytt till badrum sen.. så får vi väl se vad det blir!!
TACK SNÄLLA DANNE FÖR HJÄLPEN!!!!

Ja, man får väl se när nästa rum blir påbörjat.. har ju en sambo som tycker att det är Jätte kul NÄR det är klart.. men som inte alls tycker att det är lika kul som mig att hålla på.. så man får väl tjata lite.. så man kan ta tag i nästa projekt... ;)

Mira växer och växer.. hon tog sina första krypsteg i lördags.. och tar sig nu fram... sakta fortfarande.. men det går iallafall framåt.. och sen så försöker hon häva sig upp mot bord och allt annat med.. går väl sisådär...

Och robin är inne i en FRUKTANSVÄRD TROTS. Jag blir GAAAAAALEN!!!
Men det är väl bara att stå ut.. det går väl över någon gång.. eller?! hmm..

1 kommentar:

Kicki sa...

Skönt att få renoverat och fint, men bökigt under tiden! Här är massor av projekt som ska göras klart och nya som skulle behöva göras! Du har även en Award att hämta i min blogg! :) Kram