torsdag 4 december 2008

Öronmottagningen

Vi var på öron idag med Robin, och de undersökte honom lite...
Det visade sig att han har dubbelsidig öroninflammation IGEN, 11:e gången i år. Vi var ju upp till akuten i söndags och då kikade de honom i öronen och då hade han inget, de enda hon såg då var ju att trumhinnan var intryckt efter alla de öroninflammationer han haft.
Det konstiga denna gång är att vi inte märkt nått på honom, han är ju pigg som vanligt.. men han kanske börjar bli van. Odlingen på hans ögon visade iallafall någon bakterie, nån resistent sak. Förstod inte riktigt mer än att de flesta sorters antibiotika inte tar.

Efter de kollat öronen på honom så gjorde de även en odling i näsan på honom.. vilket han tyckte var otäckt. och jag med, efter alla de tusen gånger man under åren har etsat i näsan då man inte slutat blöda näsblod så verkligen HATAR jag det. Så obehagligt, och sista gången svimmade jag till och med... nej, otäckt.

Men nu är det iallafall klart att de ska sätta in rör, och även skrapa bort polyperna bakom näsan, eftersom det ibland är en orsak till inflammationerna.
Så vi ska få en kallelse snart, och då upp och träffa narkosläkaren.. då ska de även ta ett prov på hans trombocyter, eftersom jag har/haft ITP.. och då måste de kunna utesluta det eftersom det kan ge problem om han börjar blöda om de skrapar.. och inte slutar blöda.
Men jag har ju inga problem av det nu.. och inte haft de på många år, även om jag kanske har problem OM jag väl blöder näsblod eller andra blödningar, men det är ju inte jämt. det är ju flera år sedan sist.. Men ja, självklart bra att de kollar upp det med.

Hon hoppades att vi skulle få operationstid innan jul, men de måste ju matcha in det då han inte har någon öroninflammation, och det är ju inte det lättaste med denna lille gosse, då han har det nästan jämt känns det som.. eller ja 11 gånger på 11 månader..

Men det var skönt att det händer nått nu. eftersom vi väntat på att de ska skicka en remiss. Men det har ändå gått relativt fort ändå, från det att de skickade iväg en. Imponerad. Läkaren vi träffade var helt UNDERBAR. Verkligen kände att hon förstod oss med och lyssnade, och förklarade allt bra..

Robin somnade såklart sent ikväll igen, denna vecka hemma från dagis och med sådan hög feber och det att han sovit i stort sett hela dagar har inte direkt gjort det så lätt på kvällarna.
Plus att han ikväll och idag varit väldigt aggressiv. tror att det är medicinen, för man kunde bli det utav den.. medicinen mot hostan alltså. För han har verkligen inte varit sig lik alls. nästan läskigt.. Samtidigt så behöver han ju verkligen den. Men hoppas att han låter bättre i morgon, för i natt kunde jag inte sova alls då han hostade tills han kräktes. Läskigt.

Fortfarande inga tapeter inköpta. och i morgon så börjar jerry jobba tidigt, så antar att det inte kommer att bli några då heller.. men får se..

Morsan och Janne kommer hem i morgon med, uppfattade inte riktigt vart ifrån de fick åka till slut.. de trodde att de skulle behöva bli tvungna att ta sig till phuket när jag pratade med de igår. Iallafall så ska Jerry hämta dem på Arlanda i morgon, så hem kommer de ju iallafall.

På lördag blir det julbord. ska bli så himla gott. och roligt.

Nej, detta blev alldeles för långt för att någon ens ska orka läsa.. haha.. hejdå!

Inga kommentarer: