måndag 1 december 2008

Det blev en tripp till barnakuten igår kväll iallafall. När febern var uppe i 41 grader och han inte hade fått i sig någon mat på hela dagen och max 1/2 dl vätska på hela dagen så ringde jag upp.. och de tyckte vi skulle åka upp på grund utav det och att han var så slö hela dagen. Inte ens välling ville han ha, och DÅ är han sjuk.
När vi kom upp så fick han mer febernedsättande då det han fått inte hjälpte.. febern gick ju bara ner till 39,5. Men efter det blev han LITE piggare och lyckades att äta lite glass, samt dricka lite saft. INGEN öroninflammation, men däremot så var vänster trumhinna intryckt, så hon såg att han haft väldiga problem med öroninflammationer tidigare. Sen hostar han ju som en tok, och ögoninflammation. de tog en odling på ögonen med, så får väl se..

De tog även ett stick i fingret på honom, och han vart helt chockad, bara tittade och först efter en minut så började han gallskrika. Så idag har han gått och sagt Dokto, aj aj och hållt upp ett finger, men inte det fingret de stack i utan på andra handen. så söt.

Ja, annars har vi inte gjort mkt alls idag.. försökt få i robinmkt vätska det bara går.. vilket inte är det lättaste. Han har varit pigg en kort stund då han satt under bordet och lekte med sina gosdjur annars har han varit trött och sänkt som igår.. och ligger bara i soffan.
Tycker så synd om honom när man märker att han har det jobbigt..
Men på torsdag så ska vi upp på öron.. HOPPAS att ögonen är bättre tills dess bara.. så får vi väl se vad de säger där uppe..

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhh fy stackarn.. Sjuk igen..
Krya på dig Robin!!!

Kramar från oss!!!