onsdag 3 december 2008

Tog mig en rejäl sovmorgon idag.. skönt. Jerry gick upp med Robin, men de sov rätt länge de med. Robins feber verkar ÄNTLIGEN ha gått över.. eller ja, han har iallafall varit feberfri nu på morgonen, så hoppas att den håller sig borta.
Ögonen ser också mycket bättre ut.. inte alls lika variga och rinniga. Men han hostar fortfarande, om inte värre.. men han får ju hostmedicin så hoppas att det börjar ta snart också.

Det blev inte till att åka och kika tapeter idag.. jag sov ju istället jag. Och när jag kom upp så hade Jerry lagat lunch. Robin ÅT, helt otroligt.. han har inte ätit någonting alls nu på 3 dagar, och han klämde i sig hela två köttbullar.. vilket är jätte bra för honom. Helt sjukt att man säger så egentligen.

I morgon så ska vi till Öron med robin.. hoppas att hans matlust, eller ja bristande matlust har nått och göra med öronen, för fick ju iallafall bevisat nu på sjukan i söndags att han har gått ner i vikt, ännu mer. Inte mycket med nästan ett kilo.. och då var det ju första sjukdagen och han hade ätit som han brukar innan det..
ska ringa bvc om de inte säger annat i morgon.. sen får man väl se hur lång väntetid det är på att sätta i dessa rör sen..

Nej ska passa på att göra lite nytta här hemma medan robin sover en stund..

Inga kommentarer: