söndag 5 juli 2009

Har kommit hem till stan igen! med ungefär 200 myggbett. det har varit helt sjukt mycket mygg, man har liksom knappt kunnat vara ute. En cigg i mun ungefär hela tiden, för de höll de borta. Myggmedel har man drängt sig i, utan resultat. iallafall så hjälpte de inte på mig.
Robin har fått minst lika många, men hans verkar TACK OCH LOV inte klia iallafall!

Haft en trevlig helg. med lekar, god mat, lite festande med gott sällskap. Det som skulle kunnat vara bättre så var det väl vädret då, men det regnade iallafall inte så mycket. Några få stunder bara.

Robin har inte alls varit på sitt bästa humör, grinig och mest hållt sig för sig själv. Han verkar ha lite svårt för äldre pojkar.. iallafall när de är fler än en på en gång. Men men. nu är han glad och sig själv igen iallafall. Lagom till man kom hem!

Ska (som jag tror nu) jobba hela denna veckan. så får se hur det går. inte riktigt 100 än. men jag ska väl ringa och prata med karln snart!
Robin ska tillbaka till sin ordinarie dagmamma, vilket betyder lite längre promenader på morgnarna igen. vilket känns skönt. vart lite slött på den punkten nu den här veckan. Men det kommer väl att bli stressigt istället. men det kan jag ta.

Jerry jobbar 3 veckor till. sen är det semester. ser fram emot det. hoppas att vädret kommer vara någorlunda bra då iallafall!! nej, ska väl fortsätta packa upp nu!

Inga kommentarer: