söndag 1 mars 2009

Då var man hemma igen då. Den här helgen har gått sjukt fort. tyckte nyss att man kom ner, och då skulle man åka hem igen. tråkigt. men man kan ju tyvärr inte stanna längre perioder annat än på sommaren, då man har semester.

Loke bara växer och växer, underbar unge. väldigt tulig har han blivit med. och robin och loke lekte bra tillsammans denna gång. inte alls lika mycket "mitt,min" från robin som förra gången. vilket var skönt.

Bilresan ner tog lite längre tid än upp, dels för att det var mer trafik, och dels för att robin inte riktigt var på lika bra humör. gick väl ganska bra, MEN strax innan stockholm så var det inte kul och åka bil längre.. så vi fick lyssna på samma låt därifrån tills vi kom hem.. vilket var lite irriterande, men han var nöjd så länge den var på, och blev ledsen när man stängde av den. så hellre en tjatig låt än en ledsen robin. dessutom körde ju conny, och han är inte van med skrikiga barn i bilen, och skulle nog ha blivit rätt uppstressad.

Tittade på melodifestivalen tillsammans igår allihop. och sen såg vi vuxna en film när barnen somnat.. annars har vi mest bara umgåtts och pratat och tagit det lugnt. men det är så skönt och vara där nere.. man kan släppa allt här hemma för en stund.
Synd bara att det inte blir mer ofta.. =(

Jenny, kommer lägga ut bilderna på pixbox.. oxh eventuellt några här. men det blir nog INTE ikväll!! =)

Inga kommentarer: