tisdag 31 mars 2009

Ja.. då har man varit hemma några dagar. gud så fort det går allting.
Och måste säga att sverige är verkligen GRÅTT. Aldrig tidigare märkt det så tydligt, som man gjorde när planet gick ned för landning.. helt sjukt.. haha..
Men det är ju en sån tid nu med.. det går mot bättre tider.. =)

Kom hem två timmar senare än beräknat, då det inte var något bra väder på vägen hem. Men hem kom vi. Så skönt och få träffa jerry och robin igen. robin släppte inte mig alls på hela dagen. gullungen. han blev ledsen när man skulle ut och röka till och med. men nu är det bättre.

Dock så är han sjuk.. så man kom ju verkligen hem till en sjukstuga.
Igår var han ändå relativt pigg. jag åkte ner till cvl en snabbis, vilket inte alls blev som jag tänkt mig, och gjorde mig lite irriterad. men men.. ska tillbaka den 6:e.. och då ska jag fan stå på mig, ordentligt. det är MITT liv.
Sen så fikade jag med hanna en snabbis, till barnvakten ringde och sa att hon mådde dåligt. men det är sånt som händer.. Robin var allmänt gnällig igår.. men otroligt gosig med, han lekte och hade energi. Idag så vaknade han halv sju.. och sedan dess så har han legat i soffan, helt förstörd. ringt sjukvårdsrådgivningen.. för tredje gången denna sjukdoms period. så fick nummer till barnspecialisten... nått sånt.. och ska ringa dit nu snart, så fort de är tillbaka efter lunchen. så får vi väl se hur det blir..
Men hon som jag pratade med idag, hon tyckte absolut att vi skulle kontakta dom, eftersom han nu varit extremt dålig i magen så länge (inga spyor eller magsjuka så). men hon som vi pratade med igår. hon sa precis tvärtom?! så ja... allla tycker väl olika.

Men han var ju iaf jätte PIGG och lekte i både söndags och i måndags.. så det är ju idag som han inte orkar... så ja, vi får se..

Ska jobba rätt mycket denna vecka. tur att det är kvällar, så jag kan ha robin på dagarna, så att jerry kan ta honom på kvällarna. Men det ska bli kul ovh komma igång lite igen. även om jag vill ha ett HELTIDS jobb, eller ja åtminstone 80%
Men får även se hur det blir med mina studier och så nu framöver..

Inga kommentarer: