onsdag 1 april 2009

Det har varit en mindre rolig dag idag..
Robin vart jätte dålig igår kväll/inatt.. hade 41 graders feber och bara skrek, somnade dock om lite med jämna mellanrum. Det fortsatte i morse med, så jag fick ringa mamma som fick hjälpa mig med honom upp på akuten. Ringde först för att förvarna att vi skulle komma, men vi var så välkomna så.

Väl där uppe, så vart han LIVRÄDD för doktorn, robin brukar annars vända öronen till när de ska kika i dem och så.. men nu fick han bara panik. vilket inte var det lättaste för nån utav oss.
Det visade sig iallafall att han har Lunginflammation och dubbelsidig öroninflammation. så nu fick vi lite starkare penicillin som vi ska ge 2x10ml per dag utav.. och så får vi hoppas att det ger med sig. skulle höra av oss om 2 dygn igen annars.. han har nu 40 i feber, och är fortfarande lika skrikig och gnällig. men helt förståeligt med. Lilla gullungen. att han aldrig kan få vara frisk.

När vi kom hem från akademiska så var det bara för mig att vända i dörren ungefär, då jag skulle åka och jobba.. så har hunnit med lite annat än och suttit i soffan med robin hela dagen iaf.

Hoppas det blir bättre i morgon iaf...

2 kommentarer:

annKarolina sa...

Nej stackars lilla Robin alltså!! Man hörde verkligen i telefon igår att han inte alls mådde bra stackarn :( o det var ju inte konstigt då... Hoppas han blir bra fort nu o slipper sånt här jobbigt!! Hör av dig när ni har tid o så du, sköt om er.. PUSS o KRAAAM

Jossan sa...

Men lillkillen då! Hoppas han kryar på sig snart!
Massa kramar