tisdag 22 december 2009

Har haft besök utav Hanna idag. Vi kollade på våra gamla thailands bilder. och hittade denna nedan. Fan vad skönt det skulle vara med sol och värme, och ligga på en strand och bada.
Men men, istället så får man klä på sig för fullt och gå ut och åka pulka.
Kan säga att jag inte njuter lika mycket utav det.
Även om det är kul och se hur roligt Robin har.

Mår mycket bättre nu. Inte kommit tillbaka under dagen, så får se hur man mår imorgon!!

Emily och Diana var förbi en stund med, trevligt. Även fast man bor så nära. så träffas man typ aldrig. Tråkigt men sant.

Ja, imorgon är det alltså dagen före julafton, har inte alls sådan julkänsla alls. Så det känns inte ens som om det skulle vara jul. Även fast snön nu äntligen kommit.
Tanken var att Robin ska sluta med napp nu på julafton, och ge alla napparna till tomten.
Vi har slagit in alla utom en i en fin påse med snöre runt. Men jag tvivlar på detta ändå.
Han är inte alls lika positiv som han var för några månader sedan. så får se hur detta går.
Hoppas hoppas hoppas iallafall på att det ska fungera som man vill. Återstår att se.

Sen kommer syster med familj upp på söndag, då ska vi bo 9 personer i våran lilla trea, så det blir spännande. Det gick ju i somras, men då var vi ju åtta, eftersom Ellika låg i jennys mage då. Men då var det ju så varmt så man höll på att dö, varmaste veckan på året. Hoppas iallafall att det inte blir så varmt inne nu. Även om det rätt fort brukar bli alldeles för varmt när det kommer folk. De ska iallafall stanna en vecka. Till nyårsdagen eller nått sånt.

Imorgon är det sista stressen innan jul! ska skicka in mitt sista uppdrag med. Önska mig lycka till!! Jerry får handla maten efter han slutat jobba. så är jag hemma med robin. Ingen hit att handla med Robin direkt. Då det får bli utan speciellt nu när det lär vara KÖER!!!


Inga kommentarer: