fredag 3 december 2010

TillväxtUltraljudet gick väl sisådär.
Lill-stumpan hade endast växt knappt 200gram på 3 veckor. De hade helst sett att hon skulle gått upp 600gram. 200Gram i veckan är tydligen normalt i dessa veckor.
Så nu har hon gått från 7% tillväxthämmad till 23%. PÅ endast 3 veckor.
Hon vägde nu 1980gram. Om det nu säger något.. :S
Men ska tillbaka på koll om en vecka. så det lär iallafall inte bli någon bebis innan dess.
Om det inte skulle starta av sig själv då.
Sedan får man väl se vad de beslutar om då.

På Aurora gick det däremot bättre. Fick svar på en del frågor som man gått runt och tänkt på nu sedan sist. Så om det blir den förlossning som vi "planerat" så känns det lite mindre panik-artat i mitt huvud.
Däremot om de nu skulle sätta igång en på grund utav att hon inte växer i magen, så kommer det ju att bli en liknande förlossning som förra gången. Men FÖRHOPPNINGSVIS så hinner man få smärtlindring i tid denna gång, eftersom de vet att det gick lite väl fort förra gången.
Eller ja,.. fortare än de trodde det skulle göra.

Ikväll blir det Tacos tillsammans med Gubben och Lillebror, sedan Idol. Och däremellan så ska vi försöka hinna fixa lite smått inför morgondagens renovering.. Ska ut en massa möbler och lite små fix sådär. Hoppas hinna med det iallafall.
Har haft en massa sammandragningar nu sista timmarna, så hoppas att de ger med sig, så att inte mina planer för helgen blir förstörda. Ska hoppa i ett varmt bad nu iallafall.

Ja det var väl min dag!! :)

Inga kommentarer: