onsdag 5 november 2008







Fick ännu mer besök idag, av Karro och Adrian. Vi drack kaffe, pratade en massa och åt en MASSA mat.. som det ska vara alltså. Sen gosade jag även Lite med Adrian. Gullungen. Eller ja, Adde som robin säger.. men han kan iallafall säga nått.. Sen karro är ju då Lina. Man blir förvånad, för det kommer nya ord HELA tiden från robin. Och det är så kul med. Dock inte alltid så lätt att förstå vad han menar.. men efter ett tag så brukar det släppa.

Han satt och kollade på Pippi på de sju haven idag, och där ropar de ju i en scen "oskar, oskar" och det tyckte robin såklart var jätte kul, och började ropa efter..

Jag och robin har faktiskt varit sams hela dagen, vilket är ovanligt med den lilla trots killen som han har blivit. Helt underbart! Han hade varit på teater på dagis idag, han sa väl inte så mycket om det, eller ja ingenting.. men tror nog att barnen uppskattade det.

Behöver köpa nya termobyxor till Robin, och Jacka.. de han har är alldeles för smått. Vilket inte riktigt kan vara kul och röra sig i. han ser ut som en liten michellin gubbe, stackarn. Ska kika om jag hittar nått någonstans.

Ska lägga upp lite bilder från dagen med, robin var så söt mot adrian, visst så vart han svartsjuk med men inte alls som han har blivit tidigare. skönt det!!!

Tack Karro för en underbar kväll!!!














1 kommentar:

annKarolina sa...

Tack själv!! <3 O gud så fina korten blev, Robin va så go mot lilla Adis! Gonatt vännen, vi höres o synes snart! PoK