måndag 10 november 2008

Robin hemma från dagis idag på grund utav FEBER. Man tror ju att man kan bli tokig.. Kan han få vara frisk två veckor i streck snart? Han hade feber förra söndagen med. Men då var det bara feber, och nu är han hostig med.. men man blir liksom less på sjukdomar nu.
Han har ändå varit rätt pigg idag, men mot kvällen så märkte man att han inte mådde riktigt lika bra.. han somnade vid nio, och har iallafall sovit sedan dess.

Pappa och Mari var här och grattade Jerry idag, de är så kul att man faktiskt träffar dem lite oftare nu när man flyttat till samma område.

Annars har jag BARA städat idag, sprungit runt som en tok. Gjorde egen pyttipanna till middag, med kassler och potatis och grönsaker. blev faktiskt gott.
Återstår bara och se om jerry också tycker det.. han är ju lite kinkig.. =)

Ska försöka hinna med att lägga upp bilderna från helgen på iallafall pixbox.. kommer väl lite här med sen.. men som sagt, det tar tid nu för tiden.

GRATTIS MOA SOM FYLLER 2ÅR IDAG. var på kalas där igår.. hon är ju för go. tyvärr kunde inte robin följa med då vi inte hade bilbarnstolen.. men det kommer fler gånger..

Sen åkte mor och janne till thailand idag, man blir ju bra avundsjuk.. de blir borta en månad drygt. så kul att ALLA måste åka samtidigt, =/ kommer väl ha en BILLIG telefonräkning för en gångs skull när inga är hemma..

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej vad synd att Robin blivit sjuk, jag som hade tänkt hälsa på er!
Lisa är hemma den här veckan från dagis och jag vågar inte riskera att hon blir sjuk och smittar ner Tyra..
Men fasiken hoppas vi kommer hem snart så får vi träffas då!
Kram kram