tisdag 14 april 2009

Är såå less just nu. Det blir ingen operation på torsdag heller, då han har dubbelsidig öroninfl. IGEN. han avslutade sin sista penicillin kur i lördags, på 10 dagar. vilket egentligen bara skulle ha varit 7 dagar. Men ja.. så penicillinet har inte tagit denna gång heller, fastän han fick den sorten som skulle ta på det mesta. suckar högt här hemma.
Och blev riktigt förvånad denna gången med, eftersom det inte märks på honom att han har det. Han är lika pigg och glad som vanligt.. inget gnäll alls. Men ÄNDÅ så är det så.
Nu fick vi samma penicillin igen, men större dos, och sen tog de även ytterliggare en odling, och om det nu är så att detta penicillin inte tar så skulle de ringa på torsdag och byta sort.

Det enda som kändes skönt var att de berättade att de var lite oroliga för att han nyligen haft lunginflammation, det är tydligen farligt och söva honom OM det finns något kvar utav de. och det kan ju vara samma sak där, att han är symtomfri men har det. Så nu är det skönt att det iallafall dröjer lite, och att han hinner äta en kur till av medicinen då. Han hostar ju iaf inget längre.. men man vet ju aldrig..

Vart ju lite knepigt nu med dagis och så. det är ju hans sista dag i morgon, eftersom han skulle ha opererats på torsdag. Men nu kanske man kan höra om han inte kan få gå hela veckan, så som det skulle ha varit från början.. Eftersom han är pigg och frisk, men det beror väl lite på om de är villiga att ge medicin igen.. men det ska de väl göra som jag förstått?! När det gäller sånt iaf, mediciner som de inte kna vara utan.. men får väl se..

LESS LESS LESS är jag iallafall!!!!!

1 kommentar:

Jenny sa...

lille-tulingen :(.... att de aldrig får vara helt bra... pussa honom massor från oss.