torsdag 23 april 2009

Spenderat nästan hela dagen ute idag. Skönt.
Gick till öppna förskolan med robin, där han mötte upp de andra barnen, han hade såklart jätte roligt på vägen dit. han älskar ju att bara springa min lille grabb. Vilket är kul och se, även om man får springa efter lika fort. haha. Men det var skönt. Hittade en bra gräsmatta där han kunde springa upp och ner för en kulle. sen fick jag dra honom därifrån.
Farmor var med på promenaden med, det var skönt med lite hjälp eftersom man hade vagn och massa andra saker med.
Jerry ska hämta honom efter jobbet.. så får väl se hur det går.. kommer väl bli förvånad när pappa helt plötsligt kommer dit.

Ska på kurs/föreläsning ikväll på akademiska. mellan 17 och 18. Ska bli intressant.
Vi är 4 stycken som ska gå.. någon måste ju ha hand om robin, så jerry får vara hemma.
Men det ska bli intressant och höra på faktiskt.. lärorikt med förhoppningsvis.

Har hållt på och städat undan alla vinterkläder, och skor idag med.. de har stått oanvända i hallen nu ganska länge och bara tagit plats, så det är skönt att bli av med det med.
Men det är ju ändå en massa saker kvar.. det mesta är ju robins med, en annan har en vårjacka och ett par skor, medans han ska ha både skor, och gummistövlar och en jackor, och regnkläder och allt sånt. så det tar ju lite plats..
Ska också försöka inhandla mig lite förvaringslådor med, men vill hitta några som faller mig i smaken, och det är ju inte det lättaste, speciellt när man redan har planerat hur det ska se ut när man är klar.. som med resten utav lägenheten också. Aldrig blir det klart. Blir tokig.

I morgon så ska robin träffa sin extradagmamma.. men det är bara här på gården, så är nära och bra.. och vi ska bara vara där i en timme.. sen blir det hemgång. Hade tänkt och fortsätta min storstädning då.. mycket och göra.. ska skura igenom alla lådor och skåp i köket, med dess innehåll med.. så ja.. det lär väl ta hela dagen.

På lördag blir det party. ska bli så skoj. längtat efter denna helg hur länge som helst nu känns det som!!! =)

Inga kommentarer: