onsdag 29 april 2009

Ja.. inte riktigt haft tid och skriva. men nu så..

Operationen gick som sagt bra, det enda var att de hade glömt att informera oss om att endast en utav oss skulle få vara med vid sövning och uppvak. (på informationsmötet alltså).
Så det kom lite som en chock. Robin satt i jerrys knä och hade varit allmänt "pappig" hela dagen, så det blev som en självklarhet att han skulle följa med ner. Och allting gick så fort, de kom in och sa att endast en fick följa med, samtidigt som de la robin i sängen som han skulle rullas ner i. Fick liksom ingen chans alls till att ens pussa på honom, vilket jag tyckte var jobbigt. och det var inte alls kul att sitta kvar där uppe och inte få vara med och inte veta någonting.
Jerry hade tyckt att sövningen utav honom var jätte jobbig, så det var ju jobbigt för båda två. Hade varit lättare om man kunde ha fått haft varann åtminstone.. men men.. nu är det över.

Från det att Jerry kom upp från det de sövt honom så ringde de ner honom igen efter en timme, så operationen gick fort. Blev också lite sådär lätt chockad då de sa på informationsmötet att de var jätte noga med att vi skulle få vara med både när de sövde honom och att de skulle se till att vi fanns där när han vaknade, för hans skull.
Men när de ringde ner jerry igen, så hade robin redan vaknat, och var såklart jätte förstörd när jerry väl kom ner. Lite dåligt, men det är väl säkert sånt som de inte kunde råför kanske. Men man tänker ju i första hand på robin och hur han måste ha känt att ha vaknat upp och så fanns varken jag eller jerry där.. men men.. det är över nu som sagt.

De satte in rör. samt skrapade bort körteln bakom näsan.. så det gick ganska fort alltiohop eftersom det är en liten operation. Vi kom in vid 7 och var hemma igen vid halv tre.
Han har inte mått dåligt eller haft ont efter heller.. utan han är precis som vanligt.
Nu skulle vi bli kallade på ett hörseltest och kolla hans hörsel. Eftersom han är så liten fortfarande så skulle det bli ett annat hörseltest än det vanliga..

Började med pluggandet i måndags kväll. Höll på att få en chock när det gäller svenskan. Så mycket som ska göras på bara 10 små veckor. ska läsa 7 litterära verk, och se 2 filmer utöver de vanliga kursböckerna.. däremot det andra ämnet såg ganska okej ut. Har suttit varenda ledig stund jag haft, tycker ju iallafall att det är roligt. vilket är ett plus. Första stora uppdraget ska vara inlämnat den 10:e.. så har inte så mycket tid på mig direkt.. men det ska gå bra.

Imorgon blir det en tripp ner till tranås, smiter ifrån uppsala och all fylla på valborg. faktiskt ganska skönt måste jag säga. Det är ju en speciell dag, men eftersom robin är så liten än så länge, så känns det inte direkt som om han skulle uppskatta att göra så mycket heller..
Hoppas på att Jerry kommer sluta i ganska god tid, så att man kan komma iväg och komma dit innan klockan är läggdags. även för oss vuxna. Kommer hem på lördag tror jag.. får se lite hur det går och så..

Ha en bra Valborg nu!

3 kommentarer:

Helena sa...

Jag brukar tjyvläsa din blogg med:-) Det är okej med mig och magen, men var inne på förlossningen i söndags med misstänkt havandeskapsförgiftning. Men det var lugnt. Mår bara allmänt kasst tydligen. Så nu har jag slutat jobba och ska vara hemam och vänta. Blir lång väntan men det ska nog gå. kram Helena

Martina sa...

Hej gumman.
Vad skönt att allt gick bra, tänkte på er den dagen.
Hinner Ni komma på kalaset på söndag? Vet inte hur länge ni ska vara i Tranås..?
Hoppas ni kan komma, det var så länge sen!!!
Kram

annKarolina sa...

nu saknar jag dig!!!