tisdag 4 augusti 2009

Håller på att bli TOKIG på vårt sega internet. Har försökt att ladda upp bilderna från bröllopet på Pixbox HELA DAGEN. ändå så har jag inte lyckats med att ens ladda upp hälften. Helt värdelöst.
Det tar jätte lång tid, och så fort man lämnar datorn och låter den stå orörd en stund, så lägger uppladdningen av, och man får typ börja om från början. Asirriterande!!
Men men.. vänta Gott Folk, det kommer fler bilder.. jag lovar! sen ska de upp en del här med som sagt.. men det får bli efter att alla ligger i säkert förvar på den andra sidan.

Har tittat på Tristan och Isolde med Jerry och Manne ikväll, hade naturligtvis sett filmen förut, visade det sig ungefär 10 minuter in. Men kom bara ihåg enstaka scener, inte ens slutet. så det var väl spännande ändå. Men VARFÖR ska karlarna envisas med att gå med huvudet högt och såklart dö, istället för att kanske fly lite med sin stolthet och leva lyckliga i alla dagar (kanske) med sin älskade?! Hmm.. KARLAR!! och filmer.. suck.. tycker inte om sorgliga slut. vill ha lyckliga slut.

Haft besök utav Jossan ikväll en stund, som hämtat pengarna för partyt på möhippan. Var trevligt med lite sällskap. Dock var ju inte Robin på så strålande humör. men men..
På tal om honom, så somnade han SÅKLART på soffan en stund, när vi inte riktigt underhöll honom, han har ju inte sovit nu på länge på dagen.. men det gäller som sagt att se till att han inte somnar, för bra trött och grinig är han. Men idag så missade vi det, eller så räknade den ena med den andra och tvärtom, och rätt som det var.. så sov han.. på 2 sekunder ungefär.. och det är ju helt omöjligt att väcka honom, så han sov en stund. och hade narurligtvis jätte svårt att somna nu ikväll. Så imorgon blir det till att underhålla honom hela dagen, så att han inte somnar, för han lär ju vara ännu tröttare och grinigare imorgon..

Nej, ska man kanske sova själv med kanske. En bra idé. Natti!!!

1 kommentar:

Martina sa...

Tack gumman för senast, det var askul!
Klänningen du undrade över är beställd på www.bubblerroom.se och den finns i både beige och svart. 250 kr om jag inte minns fel...
Jag har kikat in på pixbox idag, har totalt glömt bort den sidan.. Kram:)