tisdag 4 augusti 2009

Idag vart det en sväng ut till landet.. eller ja, det var tänkt att det skulle bli en sväng ut med lite bad. Men kom ganska nyligen hem.. så det vart längre än väntat.

Var rätt skönt i vattnet. och Robin är ju som en fisk, inte rädd alls. Så han hamnade under vattnet ett par gånger, självklart inga längre stunder då man hela tiden kollade honom, men han vart lite små rädd i 2 sekunder, sen hoppade han igen.. Fick slita upp honom när han hackade tänder, för NEEEEJ han frös ju Inte alls. mmmm visst. :)

Sen så hann mamma och janne komma, medan vi var kvar där ute. så vi stannade på mat. och som vanligt så går alltid tiden så satans fort. så det var ett under att vi klarade av att hålla robin vaken i bilen. Men han slocknade ganska fort när vi kom hem.

Hoppas på att kunna träffa Hanna en stund i morgon, men vi får väl se.. beror lite på vädret, eftersom kvinnan älskar solen. haha. :)
Nej ska väl glo lite på tv:n en stund, sen blir det nog sängen för min del. Skit trött idag med. Fattar inte hur en människa kan vara såhär trött?!

Och ja, bröllopsbilderna kommer.. men inte idag!

Inga kommentarer: