onsdag 14 oktober 2009

snabb uppdatering

Ja, lite uppdatering.
Begravningen i torsdags var jätte fin, men självklart otroligt jobbig och otroligt mycket känslor, vilket man redan innan visste.
Det kom mycket folk.
Efteråt var det fika i huset där Bert bodde, och de flesta följde väl med även dit.
På kvällen så beställde vi pizza, och åt här hemma med en massa släkt till Jerry.

Robin fick feber mot kvällen, och var allmänt hängig. Han klagade senare på att han hade ont i munnen, när han somnat så åkte jag och jerry en sväng till kyrkogården för att tända ljus, och även knäppa lite kort, som man inte kom sig för att göra när man var där på dagen, inte så mycket som man hade velat.
När vi kom hem igen, så hade Robin vaknat och satt i mormors knä och sov, och mådde inte alls bra. Det blev att åka upp till akuten, det gick otroligt fort där uppe, vi kom in, träffade läkaren 2 ggr, fick ta prover och halsprover, och även svar och sen var vi där ifrån efter en timme. vilket var skönt det. Inte direkt det man vill, sitta på akuten hela natten.

Robin var hemma med mig på fredagen, men var feberfri mot kvällen och mådde riktigt bra.
Ingen halsfluss, vilket var det vi hade trott innan vi åkte upp.

I lördags kväll kom vi ner till Tranås, jag, robin och mamma. Resan dit gick jätte bra, Robin sov ganska mycket så han hade ganska svårt att somna, men annars gick det bra.
Loke hade blivit jätte stor, likaså jennys mage. Tycker bebis kan komma ut nu.. :)
Loke pratar verkligen jätte mycket. roligt och se, och höra.. :)
Vi var där till igår, kom hem igår kväll. Det gick hur bra som helst i bilen på vägen hem, vilket jag inte trodde då han knappt sov något alls. Men han satt med sin film och åt sina kex, utan problem eller gnäll.

Kul och se alla där nere igen, sågs i somras sist. så det var ju ett tag sedan.

Sitter nu och väntar på att hermods support ska ringa mig, för imorgon är det dags för det muntliga provet. är inte nervös än, men vet att det kommer.. usch och fy. Men det måste ju göras med!! får se när de ringer...

Inga kommentarer: