måndag 1 november 2010

Går in i V.31 idag.
Ganska läskigt att tiden går så fort just nu.. nu skulle jag gärna "stanna tiden" och behöva få ordning på alla tankar, och allt som ska förberedas inför den kommande förlossningen.
Robin pratar ENORMT om bebisen, gärna hela tiden. och ska förklara för allt och alla när den planeras komma, och vad han ska hjälpa till med. Super Gulligt! Men det känns som om det är en evighetsväntan för honom, och då berättade vi det inte för honom förrän ganska sent.
Var ju i V.18 då. Han hade dock redan påpekat att min mage blivit så stor, men han trodde det berodde på att mamma ätit för mycket mat. Gullungen.. ;)

På onsdag är det dags för Aurora igen. Skulle egentligen ha vart där för 1,5 halv vecka sedan, men då var Robin dålig. och jag hade ingen möjlighet att gå.
Känns som om man vill göra allt klart där uppe med.. så att inte förlossningen startar och så står man där, utan en underskriven förlossningsplan. och blir då tvingad att gå igenom allt igen ändå.
Men Hoppas att planen är att denna ska skrivas nu på onsdag. Skulle vara skönt.
För som sagt.. är i V.31.. och det går fort, och man vet aldrig vad som händer.

Robin är som sagt hemma idag, då det är planeringsdag. Så jag har försökt att plugga så gott det går här hemma. Måste försöka sitta så mkt som möjligt. Men det är som sagt inte lätt..
Även en hel lista på saker, som man borde ta tag i nu, och som måste göras. Men den får ligga orörd idag med. Suck.. men måste prioritera lite smart just nu känns det som.

Nej, ska återgå till böckerna. Ha en Bra dag!

Inga kommentarer: