fredag 27 november 2009

Robin är hemma idag. Då han hostat hela natten. Gjorde han iof igår med, men tyckte att han hostade som värst inatt. Trodde nästan att han skulle spy där ett par gånger.
Men det konsiga är att han knappt hostar alls på dagarna.. :S så man tror att det är bra, så kommer natten och han börjar igen. Ingen feber eller andra sjukdomssymtom.
Hoppas iallafall att denna hosta lägger sig till nästa vecka, då det blir av neråt i landet.
Först till Tranås och sedan (förhoppningsvis) en tripp ner till jerrys kusin med familj, vet inte riktigt vart de bor men det är 16 mil ifrån tranås ungefär. och det är 34 dit. Räkna själva!!

Ikväll blir det IDOLKVÄLL som vanligt. Lillebror och Jonas kommer som vanligt, det ska bli kul! vi ska väl äta nått tillsammans och grabbarna dricker antagligen en öl eller två, brukar sluta så. :)
Nej men ser fram emot kvällen. Som jag alltid gör. Visst idol är väl inte livet, men det är bra jävla skönt att ha fått in en tradition på fredagar som man faktiskt uppskattar och ser fram emot.
Kvällarna får fortsätta efter Idol är slut, men med film-tema eller nått sånt.
Det värsta blir om killarna ska bestämma film, kommer spy på vampyrfilmer och komedier känns det som. Jag ligger ju lite i underläge där.

Inga kommentarer: