måndag 27 oktober 2008

Det vart inga bilder igår, ska försöka hinna lägga upp de idag. Med detta nya internet så tar det ju en evighet att bara lägga upp en bild. helt värdelöst.

Mamma och Janne var hit och fikade igår, och janne kikade på lägenheten.. Han hade även med sig present till robin. En bil och sen bowlingkägglor (?) och klot i plast. Tyckte han om, även om han inte riktigt förstod.
Sen kom Hanna, Emily och Diana. och robin blev glad över att se Didi som vanligt. men han är ju en ANING vildare än henne, så man får ju passa så han inte tror att hon kan samma saker och sliter tag i henne. Men han har hittills varit jätte snäll..

Emily gick vid nio tiden, och hanna stannade, och vi satt och pratade till halv ett i natt, som vanligt. haha.. sjukt vad man kan ha saker och prata om hela tiden, ändå så träffades vi igår liksom. Men det är härligt.

Julångesten fortsätter här hemma.. det skulle ju eventuellt bli snö i helgen. HEMSKT. inte redan.. det får gärna vänta till i december åtminstone. usch, kallt och slaskigt och jävligt.
Ska försöka få upp jerry ur sängen, han har ju sovit eftersom han ska jobba och robin var inte direkt så snäll i natt heller... förstår inte vad det är för fel?!?!?!
Första dagen han är på dagis på två veckor idag! Så tror han inte kommer vilja gå hem när man ska hämta honom! nej ha en bra dag!

Inga kommentarer: