måndag 27 oktober 2008

Gårdagen var jätte härlig, hade trevligt sällskap hela dagen. Sådär som man vill ha nästan jämt.
Plus att alla kom inte samtidigt, så man hade faktiskt tid att umgås med alla. Nu var det ju inte direkt fullt hus, utan bara lite lagom. Pappa och Mari kom först, ni skulle sett robins min när han öppnade paketet han fick. haha. Han fick såklart en lastbil. (pappa är och har alltod varit lastbilschaufför, för er som inte vet). Robins ögon blev jätte storna. Så sött. Ska lägga upp bilder sen från dagen.

När de gått så kom Agge och Moa, och samma sak där när det gällde paket, han fick ett jätte fint flygplan.. med lampor och ljud. Robin släppte inte det på hela kvällen där.. Han och Moa leker så himla bra tillsammans, så roligt. och de är sams hela tiden med, vilket är kul! Och de samsas så bra med sakerna och ja, de är helt enkelt jätte söta ihop. Gullungarna.

Sen så kom Bert och robin vart så klart över lycklig. han tjatar mycket om att farfar ska komma och leka med bilar.. haha.

Sen så kom Emily och Hanna, till robins stora besvikelse så var ju inte diana med. det var det första han sa när han såg Emily. "Didi".
Sen så kom även Thomas, Karro och Adrian. Och robin fick paket även där, tre nya bilar.. och han skrek "Bilaaa" när han såg dem.. haha, han och sina bilar.. han är verkligen helt tokig i bilar, de är ju bara sådana leksaker som går nu.. Försök inte ens med nått annat! haha.

Vi fikade, och åt tårta (en rosa-bandet tårta blev de, då de andra var slut) sen så drack man såklart en massa kaffe. Jag fick så typiskt mina magsmärtor igår igen, nu var det länge sedan, men så där länge har de aldrig suttit i, utan det var verkligen halva dagen. Det känns som om hela magen vänder sig, samtidigt så mår man skit illa och det känns som om man ska svimma för att det gör så ont. Trodde faktiskt att det var "normalt" men de andra skrek rakt ut, så kanske ska ta och kolla upp det ändå.. men mår bra idag, så det är bara att hoppas att det dröjer länge till nästa gång. För nu var det nog iallafall två månader sedan sist, och visst, det gör FRUKTANSVÄRT ont, kan beskriva det som förlossningsvärkar ungefär i smärta, inte de värsta såklart men de som är så att det knappt går att hantera, när man verkligen tror att man ska ramla ihop eller spy.. Men när de är över så mår man ju bra.. så det är ju inget problem som jag har jämt.

Hanna skulle väl komma förbi idag med tror jag, hon skulle passa på att komma mycket nu denna vecka, hon åker ju snart! Usch, kommer sakna min vän!!! =/

Nej ska lägga ut lite bilder nu.. resten finns såklart på pixbox sen. Ha Det!

Inga kommentarer: