lördag 4 oktober 2008

Robin har öroninflammation, IGEN! Eller antagligen så tog kanske inte penicillinet, men han vart ju bra.. slutade med penicillinet i onsdags. och igår kväll så vaknade han och skrek hela tiden, satte honom i sittande ställning och han somnade om på en gång. Han hostar även rätt mycket, låter som om han ska hosta upp sina små lungor ungefär..
Så jag ringde 1177 (sjukvårdsupplysningen), och bokade en tid till närakuten i morse. 08.15
Förra veckan hade han öroninflammation på bägge öronen, men idag var det bara på höger sida. Så han fick ett nytt sorts penicillin, då hans mage reagerade STARKT på det förra, därför vi inte kunde fortsätta längre än en 7-dagars kur.
Sen så fick han medicin mot sin hosta med. Skönt det!

Jerry är och ska hämta våra sängar som kommit, och skjutsa upp de till nya lägenheten! sen blir det väl mestadels flytt idag. Måste ju hinna med allt denna helg, om man inte vill vänta en HEL vecka till. haha. låter fånigt, men man vill ju in så fort som möjligt.
Sen vill ju Conny in hit så fort som möjligt med. Inte bara sig själv och tänka på heller..

Nu hoppas jag att Robin slipper mer problem med sina öron, och hoppas att de denna gång skickar en remiss till öron-näsa-hals. Det märks ju att han lider och har ont, och det vill man ju att han ska få slippa.

Nej.. återgå till allt annat!

2 kommentarer:

annKarolina sa...

Men stackars Robin! Kan det inte ta slut någon gång, stackars liten :(. Hoppas det blir bra snabbt! Åh vad roligt med flytt!! Längtar massor tills vi hälsar på, Kanske i veckan nu som kommer!? Det måste vi ju nästan! :) Thomas jobbar nu denna helg ju o jag får besök av pappa o bröderna + barn så.. Saknar er iaf :) Puss o kram

Jenny sa...

Älskade lille vännen.. pussa honom från moster...
Lycka till med flytten nu.. å jag e fortfarande nyfiken som f*n på foton ;)
Älskar er!