måndag 27 oktober 2008

Gårdagen var väldigt trevlig. Blev lite mycket martini för min del bara, har inte druckit på länge nu så det var jag inte beredd på direkt.

Hanna var som sagt här, och sen kom Emily en stund med. trevligt.

Ja, sterling gick ju i konkurs igår.. och det var ju jätte många som blev drabbade både resenärer och de anställda. och tror att jag fick en väldig förståelse för just de anställda eftersom Hanna nu jobbar/jobbade där. Det är förjävligt alla de som köpt biljetter och nu inte får någon ersättning eller de som sitter fast och inte kommer hem utan får betala för en ny biljett hem. Även de anställda som var stationerade på olika ställen i europa. Alla har ju inte de ekonomiska möjligheterna. Men mest synd är det ju ändå om de 1100 anställda som inte bara förlorade deras löner som skulle kommit idag, självklart får de väl ersättning på nått sätt, men det dröjer väl och det är knappast så att räkningar och lån väntar. De har även förlorat sina jobb, och står nu utan det med. Och det är tydligen många inom sterling som är gifta med varann, vilket betyder att de står där nu, båda arbetslösa med både barn och kanske huslån. Det är ju kanske inte det man direkt räknat med.
Och är det dessutom det de vill jobba med, så kommer det nog bli svårt till jobb i framtiden, speciellt om de nu är så att det går dåligt för flygbolagen och DESSUTOM om 1100 personer ska söka de få jobb som finns så blir ju konkuransen ENORM.
Aja, mycket prat om det nu.. men man blev ju som sagt väldigt insatt i detta nu i och med Hanna. Hoppas iallafall att min lilla tös kommer hitta ett nytt jobb som hon kommer trivas med lika mycket som hon älskade det här jobbet!! Vi får gå hemma tillsammans om dagarna nu, de dagar jag inte jobbar vill säga...

Robin har slocknat här brevid mig, så sött. han var nog trött.
Ska över till pappa och mari snart, de skulle ringa när de kom hem igen, ja, först ska ju robin sova klart såklart. Men sen..

Annars är nog dagen rätt händelselös skulle jag tro.
Våran bil är trasig igen, eller denna gång är det bromsarna som är helt slut, så får inte köra med bilen, vill väl inte heller med robin i bilen så.. Men får hoppas att det går och laga rätt fort. man blir rätt strandsatt utan bil. speciellt med och köra robin till dagis och jerry och åka till jobbet. delarna till bilen gick på 3000 och sen så kostar det väl att någon ska fixa det med, jerry vågade sig väl inte riktigt på det...

1 kommentar:

Anonym sa...

Säg åt Jerry att kolla om Danne kan hjälpa honom. Fast inte i helgen, då har jag bokat honom!:)
Hälsa Hanna så gott den stackarn, hoppas det löser sig med jobb..
PS, Har du fått vykortet?? Skickade till er gamla adress..
Kram kram