måndag 27 oktober 2008

Jerry är ju ute, och Hanna har precis gått till bussen. En mindre rolig lördag kväll, det har varit jätte trevligt. Ätit gott och pratat en massa, som vanligt. Blev lite sorgligt när hon skulle åka bara, men hon kommer ju hem snart igen, känns visserligen som en evighet, men vet att det kommer gå ganska fort..
Speciellt för mig som det faktiskt kommer fortsätta som vanligt för, veckorna går ju..

Får väl se när Jerry kommer hem rullandes.. och hur full den rackarn är. haha. Han lät inte så nykter när jag pratade med honom för ett par timmar sedan direkt..

Har ju själv väldans lust att festa ikväll/nu. Men så vart det ju inte till sist. Så nästa gång är det min tur att gå ut och dansa loss.. Längtar faktiskt.

Annars blir det nog lugnt i morgon, får väl se när jerry vaknar.. och vad som hittas på. A,M,M skulle eventuellt komma förbi.. och sen kanske även Helena, vi skulle höras i morgon iaf.

Funderar på om man kanske ska ta och lägga sig i sängen, men grannarna (vet ej vilka) har fest, så det är inte direkt lugnt och tyst.. Men det är ju en sådan dag med, när alla festar till..
Så det är bara att le och se glad ut, ungefär..

Inga kommentarer: