måndag 6 oktober 2008

Fullt upp hela dagen. Som vanligt sista tiden skulle man väl vilja säga.
Men det är ju skönt det med!

Vaknade iof senare än vi tänkt. ställde ingen klocka, då vi så klart trodde vi skulle vakna mycket tidigare. Men nej, nej.. så klart inte idag. Då man faktiskt hade mycket och göra.
Sen vart det en tripp till IKEA, där det inhandlades det nödvändigaste till lägenheten. Bland annat ett diskställ, och lite sängkläder. Även en hylla till robins rum.
Efter det vart det till bauhaus och köpte eluttag. 10 st behövde vi, så pengarna bara rann iväg. Sen åt vi en snabb hamburgare där.. sen hämtade vi upp lillebror som skulle hjälpa oss att bära upp sakerna. De åkte sedan iväg och skulle kolla på en dörr till sovrummet, men det måttet vi skulle ha var ju så klart slut. så de beställde, och det skulle ta två veckor. Men det får gå tills dess.

Jag hann med och måla spegeln andra gången idag, så i morgon så ska den upp på väggen i hallen. Blev rätt bra.. men hade kunnat bli bättre med. Aldrig nöjd är man ju.

Sen så skruvade vi ihop hyllan till robins rum, eller jag gjorde.. =) haha. Sen så har vi packat upp allt, eller ja, allt som vi kunde packa upp. Möblerna kommer ju först i morgon, så en del får vänta. Sen så ställdes allt ut i förrådet som skulle ut dit. Så nu är det rätt okej där hemma. Lite små pill, men det är sådant som man får fixa eftersom.
Ska bland annat sätta upp nya lampor i köket, då de som sitter, halvt har ramlat ner. Sen så ska vi sätta upp vardagsrums lampan i morgon med.
Sen så har man ju en massa idéer om allting, men det kommer med tiden!

Känns som om det räcker med stress nu.
Ska upp tidigt i morgon och städa ur hela den här lägenheten, så den är fin när conny ska flytta in.. så det kommer väl ta sin lilla tid. Eftersom det just nu är skitigt och dammigt överallt.

Men i morgon så kommer det bli första kvällen i nya lägenheten. Ska sova i den nya sängen, bara det kommer att bli underbart. Får väl se hur det blir med att lägga robin i sitt nya rum nu också.. tror det kommer ta tid, och han kommer säkert att vakna ett antal gånger.. men men, så är det ju, med förändringar.

Nej. måste sova. skulle ha behövt sova för länge sen, om man ska orka med i morgon med.
Hej hej..

Inga kommentarer: