onsdag 3 september 2008

Idag så var Agge förbi en snabbis på en kopp kaffe och lite prat. Alltid trevligt.

Efter jag kom hem från dagis med robin idag, så kom mamma förbi med. Tror inte hon träffat robin på säkert 6-8 veckor. så det var på tiden. =) Men det vart en väldig snabbis.
För sen skulle ju jag och jerry iväg när han kom hem från jobbet.

Så idag har vi inhandlat en ny säng, och en ny sängstomme. tror det kommer bli jätte bra.
Åt en snabbis på gränby med. ÄLSKAR deras räksallad. skulle kunna leva på den. och sen så hämtade vi upp och skjutsade hem markus från station, så pratade vi lite om lägenheten och så..

Känner väl just nu att vi har mest panik med tapetseringen, och vem som ska kunna tänkas göra det. Att anlita en riktig tapetserare/målare blir ju svindyrt. Så vi håller på och kikar runt bland de runt om oss, och får hoppas att vi hittar nån som har vanan och som är duktig, speciellt eftersom det blir en väldig mönsterpassning i v-rummet.
Men vi får väl se..

Annars så försvann ju dagen ganska fort, på ingenting nästan.

Ska sitta och ringa runt imorn och säga upp allt som behövs sägas upp. samt adressändra och en massa sånt. hur man nu ska hinna det?!?!?!
Sen så ska jag (förhoppningsvis) sova hos Karro och Thomas imorn, de ska komma och fixa ventilationen här på torsdag hela dagen, och vill då inte vara hemma.. Så hoppas att det går för dom, vem vet.. det kanske har kommit en bebis tills imorn kväll med..

Nej, nu blir det sängen! natti!!

Inga kommentarer: